Over Schnitzer

Schnitzer

Schnitzer


50 jaar ervaring

Vanuit zijn tandartspraktijk in het Zwarte Woud kwam Johann Georg Schnitzer in 1968 opzienbarend en baanbrekend in het Duitse nieuws: “voor een goed gebit en algehele gezondheid, eet volkoren producten en rauwkost!”

Uit die tijd stammen de Schnitzer graanmolens met stenen, zodat de mensen thuis hun volkorenbrood van versgemalen granen konden maken. Deze bijna onverslijtbare molens zijn nu nog steeds te koop, maar ook de Schnitzer basisfilosofie van gezonde, evenwichtige voeding is nog springlevend.

In de moderne IFS gecertificeerde bakkerij van inmiddels 7500 m2 bakken ruim 150 medewerkers in Offenburg nu dagelijks het Schnitzer assortiment van ruim 50 producten.

Intelligent eten

De stelling van tandarts Schnitzer is vertaald naar een moderne versie: Intelligent eten. Voor alle recepten worden de grondstoffen zorgvuldig en evenwichtig gekozen voor het ultieme resultaat: hoogwaardige, voedzame, maar vooral ook smakelijke producten.

Naast de geliefde, volkoren, glutenvrije Schnittbrote in de bekende platte Duitse pakjes is er een moderne lijn ontwikkeld van zacht, glutenvrij afbakbrood met namen, die je het water in de mond doen lopen: baguettes, ciabatta’s, panini’s, focaccia en baguettini´s.

Alle broden zijn in 10 minuten af te bakken, knapperig aan de buitenkant en van binnen lekker zacht. Heerlijke muffins, cake, koekjes en crackers maken het glutenvrij genieten compleet.

Schnitzerbräu glutenvrij bier

In 2006 introduceerde Schnitzer als eerste brouwer het glutenvrije, Schnitzerbräu Premium bier op basis van gierst. Voor de echte liefhebbers nog steeds het lekkerste, glutenvrije bier.

Schnitzer compleet en glutenvrij genieten

Schnitzer is in 50 jaar uitgegroeid tot een bedrijf, dat wereldwijd voorziet in hoogwaardige, smakelijke producten.

Schnitzer glutenvrij staat voor:

  •   Grenzeloos genieten, lang houdbaar en lang vers

  •   Een ruim assortiment voor iedere maaltijd en ieder moment

  •   Gemak en moderne snelle keuken   © 2024 Schnitzer | Designed by WebdesignKVA